Έπειτα από την αποχώρησή τους από το δίκτυο BBC, ο Jeremy Clarkson και η παρέα του υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με την αμερικανική Amazon, ετοιμάζοντας ένα εντυπωσιακό τηλεοπτικό σόου.

Οι τρεις διάσημοι βρετανοί παρουσιαστές έχουν ηγεμονικό συμβόλαιο, με τον προϋπολογισμό της νέας εκπομπής να ξεπερνά τα 200 εκατομμύρια το χρόνο. Το κάθε επεισόδιο έχει μπάτζετ 4,5 εκατ. λιρών, δηλαδή 9 φορές μεγαλύτερο από το Top Gear στο BBC, ο Clarkson θα λαμβάνει ετησίως 10 εκατ. λίρες, με τους James May και Richard Hammond να παίρνουν από 7,2 εκατ. λίρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ποσά είναι απίστευτα για εκπομπή αυτοκινήτου, ωστόσο, αυτοί οι τρεις κύριοι είναι οι πιο επιτυχημένοι παγκοσμίως στον χώρο της τηλεόρασης. Το Amazon Prime ζήτησε λοιπόν από τον Clarkson να διαφημίσει ορισμένα προϊόντα, όπως την υπηρεσία ηλεκτρονικού εμπορίου.

Με το ιδιαίτερο βρετανικό χιούμορ, ο παρουσιαστής προωθεί την παράδοση εμπορευμάτων με drone. Τα ελικοπτεράκια έχουν τη δυνατότητα παράδοσης του εμπορεύματος σε μόλις μισή ώρα από την παραγγελία και μάλιστα στο χώρο του πελάτη. Μπορούν να πετάξουν σε ύψος άνω των 120 μέτρων, έχουν εμβέλεια 24 χιλιομέτρων και ειδικό GPS για πλήρως αυτόνομη κίνηση με απόλυτη ασφάλεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης