Του Λουκά Παπαλάμπρου

Το απόλυτο hypercar, η εξωτική ανοικτή έκδοση της LaFerrari, έκανε sold out και επίσημα. Όλες οι μονάδες που έχουν προγραμματιστεί να βγουν από το εργοστάσιο του Maranello βρήκαν ιδιοκτήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ανακοίνωση έκανε ο εμπορικός διευθυντής και επικεφαλής μάρκετινγκ της διάσημης ιταλικής φίρμας. Όπως αποκάλυψε ο Enrico Galliera, οι αιτήσεις για την αγορά της Aperta ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Ωστόσο, μόνο 200 τυχεροί από όλο τον κόσμο, μπορούσαν να την αποκτήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ferrari αφού αξιολόγησε τους πελάτες που είχαν κάνει πρόταση για την αγορά του συναρπαστικού μοντέλου, κατέληξε στους 200. Στη συνέχεια τους έστειλε ένα e-mail, ειδοποιώντας τους ότι το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο και αν θέλουν να ολοκληρώσουν την παραγγελία. Φυσικά, όλοι απάντησαν θετικά χωρίς καν να το έχουν δει από κοντά ή να γνωρίζουν την τελική τιμή.  Στη συνέχεια έλαβαν ένα δέμα που περιείχε το κλειδί της Aperta.

«Η ζήτηση ήταν πολύ μεγάλη. Γι’ αυτό έπρεπε να αξιολογήσουμε όλες τις προτάσεις και να ανταμείψουμε τους πραγματικά καλούς πελάτες μας. Δεν μας ενδιαφέρουν οι αιτήσεις από ανθρώπους που απλά έχουν πολλά χρήματα», ήταν τα λόγια του Galliera.

Όσο για την τιμή, ακόμη είναι άγνωστη. Ωστόσο, οι φήμες αναφέρουν ότι ξεπερνά τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης: LaFerrari Aperta: Η μαύρη καλλονή

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης