Ανάρπαστη έγινε η κορυφαία έκδοση του καινούργιου S60, με τους πελάτες της Volvo να κλείνουν τις παραγγελίες μέσα σε μόλις 39 λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σουηδική φίρμα ανακοίνωσε ότι το νέο S60 Polestar Engineered θα είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ αποκλειστικά μέσω του προγράμματος Care by Volvo και της αντίστοιχης εφαρμογής. Για να ολοκληρώσει κάποιος την παραγγελία, έπρεπε να κατεβάσει από το smartphone ή το tablet το Volvo app, να επιλέξει το μοντέλο και στη συνέχεια να καταθέσει 500 δολάρια ως προκαταβολή.

Βέβαια, η εταιρεία είχε διαθέσιμες προς πώληση μόνο 20 μονάδες, οπότε δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι το sold out έγινε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκεκριμένη έκδοση φέρει την υπογραφή της αυτόνομης πλέον μάρκας Polestar και αφορά στην plug-in hybrid εκδοχή του T8 Twin Engine. Αποδίδει 415 ίππους και 669 Nm ροπής, διακρίνεται για τις εξαιρετικές επιδόσεις και φέρει μια σειρά βελτιώσεων που αφορούν στο σύστημα πέδησης, στην ανάρτηση αλλά και στο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου του κινητήρα, όπως φρένα Brembo, σπορ ανάρτηση Ohlins, αποκλειστικές ζάντες 19 ιντσών και άλλα.

Το S60 Polestar Engineered κοστίζει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού 63.990 δολάρια, το μηνιαίο μίσθωμα είναι 1.100$ και οι παραδόσεις στους 20 πρώτους τυχερούς ιδιοκτήτες έχουν προγραμματιστεί για το 2019.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το νέο S60 είναι το πρώτο μοντέλο της Volvo που κατασκευάζεται στο ολοκαίνουργιο – επίσης πρώτο – εργοστάσιο της μάρκας στις ΗΠΑ, το οποίο εγκαινιάστηκε στις 20 Ιουνίου.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης