Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Σύμφωνα με αναφορές σε ξένα δημοσιεύματα, έφτασε ο καιρός που θα δούμε τον Lewis Hamilton και τον Brad Pitt συμπρωταγωνιστές σε ταινία μεγάλης παραγωγής. Φυσικά η εν λόγω ταινία θα αφορά αγώνες ταχύτητες και όλα όσα διαδραματίζονται στα παρασκήνια , με τον Brad Pitt να αναζητά καιρό αυτό τον ρόλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βρετανός οδηγός φαίνεται πως θα έχει και αυτός με τη σειρά του μεγάλο ρόλο στην ταινία, χωρίς να διευκρινίζεται εάν θα «παίζει» τον εαυτό του ή όχι. Σκηνοθέτης θα είναι ο Joseph Kosinski και σεναριογράφος ο Ehren Kruger, με το τελικό σενάριο να μην έχει παραδοθεί ακόμα.

Για την εν λόγω ταινία έχουν εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον οι Paramount, MGM, Sony, Universal, Netflix, Amazon, Apple και Disney, αποδεικνύοντας πως τα μεγάλα ονόματα που θα πάρουν μέρος πρόκειται να εκτοξεύσουν την δημοτικότητα και τα έσοδα της ταινίας.

Αξίζει να θυμίσουμε πως ο Lewis έχει δανείσει την φωνή του και στις ταινίες Cars 2, Cars 3 ενώ όπως όλα δείχνουν αυτή τη φορά θα κάνει το μεγάλο βήμα στην μεγάλη οθόνη με έναν πιθανότατα πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήρθε η ώρα να δούμε εάν ο Βρετανός τα καταφέρνει στην υποκριτική εξίσου καλά με την οδήγηση στην Formula 1. 
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης