Στο Porsche Experience Center του Silverstone βρέθηκε η νέα 718 Boxster, στο πλαίσιο των μαθημάτων οδήγησης που πραγματοποιεί η γερμανική εταιρεία.

Ο επικεφαλής εκπαιδευτής της ακαδημίας, Gordon Robertson, κάθισε πίσω από το τιμόνι του καινούργιου sportcar, δίνοντάς μας μια γεύση από τις δυνατότητες του αυτοκινήτου και τις δοκιμασίες. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να ντριφτάρουν σε στεγνό και γλιστερό οδόστρωμα, να οδηγούν με αγωνιστικές γραμμές, να ελέγχουν το όχημα σε παγωμένη επιφάνεια και να αντιδρούν με ασφάλεια σε περιβάλλον που προσομοιώνει τις πιο ακραίες οδικές συνθήκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον Robertson, η 718 Boxster είναι ένα απολαυστικό και εξαιρετικά άμεσο αυτοκίνητο, που θα λατρέψει ο οδηγός. Παράλληλα, η Porsche ανακοίνωσε έναν πρωτοποριακό διαγωνισμό, δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να σχεδιάσει τη δική του πίστα. Οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Porsche Experience Center και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία με την 718 Boxster.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης