H Skroutz όντας η μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών στην Ελλάδα συμβάλει και αυτή στο περιβαλλοντικό αποτύπωμα με την ενσωμάτωση 10 αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων της Nissan e-NV200.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με στόχο τη μετάβαση στη βιώσιμη κινητικότητα των ταχύ-μεταφορών, η Skroutz μαζί με την Skroutz Last Mile θέτει σε λειτουργία 10 νέα ηλεκτρικά βαν Nissan e-NV200, ενώ άλλα 24 θα προστεθούν μέχρι το τέλος του χρόνου.

Μέσα από τον προγραμματισμό της Skroutz υπολογίζεται ότι το κάθε βαν κάνει 50-60 παραδόσεις ανά μέρα, υπολογίζοντας συνολικά 80-100 χιλιόμετρα σε κάθε βάρδια. Aντικαθιστώντας 34 βαν τα οποία χρησιμοποιούν κινητήρες euro6 diesel (με εκπομπές CO2 της τάξης των 120 g/km) με αμιγώς ηλεκτρικά, η εταιρεία θα εκπέμπει 4,080 CO2 λιγότερο, ανά βάρδια (8ώρο). Πλέον το e-commerce αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς μαζί με την αστικοποίηση, λόγος για τον οποίο οι επιχειρήσεις πρέπει να ανταποκριθούν στις αλλαγές των κανονισμών για την κινητικότητα.

Η  Nissan λανσάρει μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του νέου Townstar, που θα διαδεχθεί το πρωτοποριακό e-NV200.  Με μεγάλη κληρονομία και τεχνογνωσία στα LCVs, το νέο Τownstar έχει λεπτομέρειες σχεδιασμού εμπνευσμένες από το Ariya, συμπεριλαμβανομένου του εμβληματικού μοτίβου Kumiko στην μπροστινή μάσκα και των προβολέων με την χαρακτηριστική υπογραφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χτισμένο στην πλατφόρμα Alliance CMF-C στο εργοστάσιο Maubeuge στην Γαλλία,  το ολοκαίνουργιο compact  βαν φέρνει μια πραγματικά νέα εποχή για τα LCVs στην Nissan.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης