Η κορυφαία έκδοση του μικρού hot hatch της Abarth με τα διακριτικά 595 Competizione, ανανεώθηκε στα σημεία, έχοντας ακόμα μεγαλύτερη ισχύ και εντυπωσιακές επιδόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι μηχανικοί της Abarth, αναβάθμισαν τον 1.4 T-Jet κινητήρα, ανεβάζοντας την ισχύ στους 180 ίππους και τη ροπή στα 250 Nm. Η αυξημένη απόδοση, είχε ως αποτέλεσμα να βελτιωθούν και οι επιδόσεις, με τα 0-100 να έρχονται σε 6,7 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 225 χλμ./ώρα. Παράλληλα, η μέση κατανάλωση καυσίμου παρέμεινε σε χαμηλά επίπεδα, με 5,8 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

Βασικό χρώμα είναι πλέον το Officina Red, αντικαθιστώντας το Campovolo Grey, με τα φρένα της Brembo, τις ζάντες 17 ιντσών με φινίρισμα τιτανίου, τα φώτα xenon, το σπορ δερμάτινο τιμόνι, τις ζώνες ασφαλείας της Sabelt, τα αλουμινένια πεντάλ και τους αισθητήρες παρκαρίσματος να είναι στον standard εξοπλισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προαιρετικά προσφέρονται τα δερμάτινα καθίσματα, η ηλεκτρική ηλιοροφή, το ηχοσύστημα Interscope και οι συνδυασμοί χρωμάτων. Επίσης, εκτός από το μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων, υπάρχει και η επιλογή του σειριακού αυτόματου κιβωτίου της Abarth, με επιπλέον κόστος.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης