Η ισπανική φίρμα παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή του hot hatchback, επιβεβαιώνοντας τα φήμες σχετικά με την ιπποδύναμη του αυτοκινήτου.

Το ανανεωμένο Leon Cupra εφοδιάζεται με τον 2.0 TSI κινητήρα, ο οποίος χάρη στις αναβαθμίσεις των μηχανικών αποδίδει πλέον 300 ίππους και 380 Nm ροπής. Η Seat δεν ανακοίνωσε στοιχεία σχετικά με τις επιδόσεις, παρά μόνο ότι το σύστημα τετρακίνησης 4Drive αφορά την station έκδοση ST και συνδυάζεται αποκλειστικά με κιβώτιο DSG.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από αισθητική πλευράς, το ισπανικό hatch φέρει νέα φωτιστικά σώματα, ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, μεγαλύτερη γρίλια στη μάσκα, νέες ζάντες, πιο ισχυρά φρένα και σπορ ανάρτηση. Στο εσωτερικό, ξεχωρίζει η οθόνης αφής 8 ιντσών του συστήματος πολυμέσων και ο LED φωτισμός.

Ιδιαίτερα πλούσιος είναι ο εξοπλισμός του Cupra, περιλαμβάνοντας ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό, σύστημα DCC (Dynamic Chassis Control), ηλεκτρικό χειρόφρενο, keyless σύστημα εισόδου, κουμπί εκκίνησης του κινητήρα, ασύρματη φόρτιση smartphone και τα συστήματα Adaptive Cruise Control, Traffic Jam Assist, Lane Assist και πολλά ακόμα. Η εμπορική πορεία του Leon Cupra MY2017 θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του νέου έτους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε εδώ όλη την γκάμα της Seat


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης