Πιο ισχυρό και ταχύτερο από ποτέ είναι το S3 στην τρίτη γενιά του. Το γερμανικό μοντέλο θα είναι διαθέσιμο στις ευρωπαϊκές αγορές από τις αρχές του 2013, με την τιμή του στη Γερμανία να ξεκινά από 38.900 ευρώ.

Το νέο S3 τροφοδοτείται από τον δίλιτρο TFSI κινητήρα, απόδοσης 300 ίππων και 380 Nm ροπής. Η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς, με τα 0-100 με το εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο να έρχονται σε 5,4 δευτερόλεπτα και με το αυτόματο S-Tronic σε 5,1’’. Η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 250 χλμ./ώρα, με τη μέση κατανάλωση καυσίμου να είναι στα 6,9 λτ./100 χλμ. και τις εκπομπές ρύπων στα 159 γρ./χλμ..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέρει ελαστικά 225/40 με ζάντες 18 ιντσών και αεριζόμενους δίσκους 340 mm μπροστά, το σύστημα Audi drive select είναι στον βασικό εξοπλισμό, όπως και το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας ΜΜΙ. Αισθητικά, ξεχωρίζουν οι μεγαλύτεροι προφυλακτήρες, τα φώτα Bi-Xenon, τα σπόιλερ στο πλάι, ο διαχύτης και οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης. Στο εσωτερικό υπάρχουν δύο επιλογές φινιρίσματος (μαύρο με λευκές ραφές είτε μαύρο με κόκκινες ραφές).

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Δείτε εδώ το νέο Audi S3

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης