Μετά τις Boxster, Cayman, 911, Panamera και Cayenne, η γερμανική φίρμα δημιούργησε την έκδοση GTS και για το μικρότερο SUV μοντέλο της γκάμας της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Macan GTS τοποθετείται ανάμεσα στις S και Turbo, διακρίνεται για το δυναμικό bodykit με τις ζάντες 20 ιντσών σε σχέδιο RS Spyder, τους μεγάλους αεραγωγούς σε μαύρη απόχρωση και τον πίσω διαχύτη με τις τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης.

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν τα σπορ καθίσματα GTS επενδυμένα με δέρμα και alcantara και τα νέα διακοσμητικά στο ταμπλό. Στον έξτρα εξοπλισμό, περιλαμβάνεται το κόκκινο στροφόμετρο, οι κόκκινες ζώνες ασφαλείας, οι ραφές σε ίδια απόχρωση και το λογότυπο GTS στα προσκέφαλα. Το σύστημα Porsche Communication Management είναι standard, όπως και το αναβαθμισμένο ηχοσύστημα με 8 ηχεία και δυνατότητα σύνδεσης με USB και AUX.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τροφοδοτείται από τον V6 3.0 bi-turbo, απόδοσης 360 ίππων και 500 Nm ροπής, με την κίνηση να μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω του αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη PDK επτά σχέσεων. Τα 0-100 έρχονται σε 5,2 δευτερόλεπτα – 5΄΄ με το προαιρετικό πακέτο Sport Chrono – και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 256 χλμ/ώρα.

Τέλος, η Macan GTS φέρει αερανάρτηση και ισχυρότερο σύστημα πέδησης που αποτελείται από δίσκους 360 χλστ. εμπρός και 330 χλστ. πίσω. Η εμπορική διάθεση του μοντέλου θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2016, με την τιμή στη Γερμανία να ξεκινά από 73.400 ευρώ.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
       
   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης