Του Λουκά Παπαλάμπρου

Κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας πρεμιέρας της A35 AMG στην έκθεση του Παρισιού, ο επικεφαλής της Mercedes – AMG, Tobias Moers, έκανε ορισμένες σημαντικές αποκαλύψεις για την επερχόμενη A45 AMG.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H ισχυρότερη και ταχύτερη έκδοση της Α-Class θα αποδίδει περισσότερους από 400 ίππους, διαθέτοντας νέο σύστημα τετρακίνησης και αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Επίσης, φέρει σύστημα «Drift Mode» για ατελείωτες στιγμές απόλαυσης και κίνησης με το πλάι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είπε ο Moers, η καινούργια A45 AMG έχει βελτιωθεί σε όλα τα σημεία και δεν θυμίζει σε τίποτα την απερχόμενη γενιά. Όλα τα μηχανικά μέρη έχουν αναβαθμιστεί, το σασί είναι καλύτερο από ποτέ, ενώ και το σύστημα πολυμέσων MBUX με τις μεγάλες οθόνες έχει τροποποιηθεί, περιλαμβάνοντας επιπλέον εφαρμογές και λειτουργίες.

Ο χαρακτήρας του πανίσχυρου hot hatch θα είναι αυθεντικά σπορ, προσφέροντας «εκρήξεις» αδρεναλίνης και χρόνους ισάξιους των μεγαλύτερων και ακριβότερων μοντέλων. 

Όσον αφορά στο παγκόσμιο ντεμπούτο της A45 AMG, ο Moers αρνήθηκε να πει το παραμικρό. Ωστόσο, δεν είναι απίθανο να τη δούμε στις αρχές του 2019, καθώς οι δοκιμές εξέλιξης βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης