Περνώντας στην 5η γενιά του, το εντυπωσιακό και άκρως premium Range Rover κάνει all in σε τεχνολογίες και χώρους. Πιο μοντέρνο από ποτέ κρύβει τις χειρολαβές και κάνει επίδειξη σε κάθε τομέα με 5 οθόνες.

Σχεδίαση λιτή και άκρως κομψή
Φυσικά το σχεδιαστικό DNA και αυτής της γενιάς παραμένει σε μεγάλο ποσοστό ίδιο, καθώς η φίρμα έχει στηριχθεί στην γνωστή σιλουέτα της που καταφέρνει να συνδυάσει κομψότητα και πολυτέλεια. Εξετάζοντας τις λεπτομέρειες, θα συναντήσουμε περισσότερες καμπύλες, «κρυμμένες» εξωτερικές χειρολαβές θυρών και τα πίσω σχεδιαστικά σώματα που δημιουργούν ένα νοητό «Π». Βασίζεται στην πλατφόρμα MLA-Flex αυξάνοντας το μήκος του στα 5.052χλστ. και αποκτώντας επιβλητικούς τροχούς 23 ιντσών που προκαλούν δέος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με συνολικά 5 οθόνες 
Στο εντυπωσιακά μεγάλο αλλά και premium εσωτερικό του νέου Range Rover οδηγός και επιβάτες θα συναντήσουν συνολικά 5 μεγάλες οθόνες. Ψηφιακός πίνακας οργάνων 13.7ιντσών, κεντρική οθόνη του ταμπλό 13.1 ιντσών,  δύο ακόμη αφής 11.4 ιντσών στις πλάτες των πίσω καθισμάτων και μία τελευταία ανάμεσα στους πίσω επιβάτες. Η γενική φιλοσοφία του εσωτερικού ακολουθεί μίνιμαλ γραμμή, τονίζοντας ακόμα περισσότερο την τεράστια ευρυχωρία του μοντέλου.

Με τεράστια γκάμα κινητήρων και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση από το 2024
Οι επιλογές κινητήρων για την Ευρώπη είναι ικανές να καλύψουν κάθε απαίτηση, καθώς οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 2 plug-in hybrid εκδόσεις (P440e με ισχύ 440 ίππους και P150e με 510 ίππους) , 3 βενζινοκίνητες (με mild-hybrid τεχνολογία) και 3 πετρελαιοκίνητες. Όσον αφορά τις plug-in, το νέο μοντέλο θα μπορεί να κινηθεί πλήρως φορτισμένο  αμιγώς ηλεκτρικά για 100χλμ. 

Κορυφαία έκδοση αποτελεί ο V8 turbocharged κινητήρας 4.4λτ. και απόδοσης 523 ίππων, ενώ σε όλες τις εκδόσεις, υπάρχει τετραδιεύθυνση που επιτρέπει τους πίσω τροχούς να στρίβουν έως και 7.3 μοίρες για καλύτερο χειρισμό του συνόλου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αρχική τιμή για την αγορά της Βρετανίας αγγίζει τα 92.000 ευρώ.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης