Με 90 ευρώ μπορείς να οδηγήσεις Ferrari, Lamborghini και McLaren

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015, 16:00
Με 90 ευρώ μπορείς να οδηγήσεις Ferrari, Lamborghini και McLaren

Όποιος έχει επισκεφθεί το Παρίσι, αποκλείεται να μην έχει κάνει μια βόλτα στη διάσημη λεωφόρο Σανζ Ελιζέ (Champs-Elysées), η οποία εκτείνεται από την πλατεία Κονκόρντ μέχρι την Πλατεία Σαρλ ντε Γκωλ και την Αψίδα του Θριάμβου.

Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων είναι η πιο ακριβή εμπορική αρτηρία της Ευρώπης, με τις ευφάνταστες βιτρίνες των πολυτελών καταστημάτων και τις μπουτίκ των μεγάλων οίκων μόδας να εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη. Στο συγκεκριμένο δρόμο μπορείς να δεις όποιο αυτοκίνητο έχεις ονειρευτεί, από τη LaFerrari, ως τη Lamborghini Aventador και τη Rolls-Royce Ghost.

Μια εταιρεία ενοικίασης οχημάτων, δίνει την ευκαιρία σε όποιον επιθυμεί να οδηγήσει έστω και για λίγο τα υπέροχα supercar των κορυφαίων εταιρειών. Παρκαρισμένα σε κεντρικά σημεία της λεωφόρου, τα μοντέλα των Ferrari, Lamborghini και McLaren, περιμένουν τους θαυμαστές τους για μια μοναδική βόλτα.

Το κόστος ενοικίασης είναι 90 ευρώ για 20 λεπτά και ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να οδηγήσει ο ίδιος όποιο αυτοκίνητο θέλει. Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
   

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015, 16:00