Τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Οκτωβρίου οι δείκτες των ρολογιών γύρισαν μία ώρα πίσω, γεγονός που σημαίνει ότι περάσαμε και επισήμως στη χειμερινή ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλές από τις καθημερινές μετακινήσεις μας, τους επόμενους μήνες θα γίνονται στο σκοτάδι, αφού η μέρα θα είναι μικρότερη. Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι προσεκτικότεροι, καθώς, σύμφωνα με έρευνες είναι τρεις φορές πιο πιθανό να συμβεί ατύχημα τη νύχτα.

Οι οδηγοί των αυτοκινήτων Opel όμως, δεν έχουν να φοβούνται τίποτα. Χάρη στο εξαιρετικό σύστημα φωτισμού IntelliLux LED matrix, η νύχτα γίνεται μέρα, βελτιώνοντας σημαντικά την ορατότητα. Οι προβολείς των αυτοκινήτων προσαρμόζουν αυτόματα το μήκος και την κατανομή της δέσμης φωτός σύμφωνα με τις συνθήκες κυκλοφορίας, τόσο στον αυτοκινητόδρομο όσο και στους επαρχιακούς δρόμους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι προσαρμοζόμενοι προβολείς έχουν εμβέλεια έως 400 μέτρα, με την ειδική, εστιασμένη δέσμη LED να παρέχει πρόσθετο φωτισμό στις στροφές και να δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να αντιλαμβάνεται γρήγορα πεζούς, ποδηλάτες ή ζώα που διασχίζουν το δρόμο ακόμη και υπό βροχή στο σκοτάδι.

Το σύστημα IntelliLux LED matrix προσφέρεται με τα Insignia και Astra, ωστόσο, ανάλογη τεχνολογία φωτισμού έχουν τα Grandland X, Mokka X και Zafira.

Δείτε εδώ όλη την γκάμα της Opel


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης