Το μικρομεσαίο crossover της γαλλικής φίρμας μεγάλωσε σημαντικά, απέκτησε σύστημα τετρακίνησης και άλλαξε το πρώτο γράμμα του ονόματός του, προκειμένου να ικανοποιήσει τα γούστα των Ρώσων καταναλωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Renault παρουσίασε στη Μόσχα ένα μοντέλο το οποίο είναι ίδιο σε εμφάνιση και μηχανικά μέρη με το γνωστό μας Captur, αλλά ονομάζεται Kaptur, έχει σημαντικά αυξημένο μήκος (+ 20 εκατ.), πλάτος και μεταξόνιο, διαφορετική ρύθμιση στην ανάρτηση και αυξημένες γωνίες προσέγγισης και διαφυγής. Μεγαλύτερο είναι το ύψος του αμαξώματος από το έδαφος που σε συνδυασμό με την τετρακίνηση καλύπτει τις ανάγκες για εκτός δρόμου διαδρομές και άνετες μετακινήσεις στο κακοσυντηρημένο ρωσικό οδικό δίκτυο.

Αισθητικά, εκτός από το όνομα, ξεχωρίσει το ευμεγέθες σήμα της μάρκας, τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, τα LED φώτα ημέρας και τα πλαστικά προστατευτικά. Στο εσωτερικό δεν συναντάμε αλλαγές σε σχέση με το κλασικό Captur, με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει επιπλέον οθόνη αφής 7 ιντσών, θερμαινόμενα καθίσματα και παρμπρίζ. Οι διαθέσιμοι χώροι είναι αυξημένοι, με το πορτμπαγκάζ να έχει χωρητικότητα 387 λίτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτω από το καπό βρίσκονται οι κινητήρες 1.2 βενζίνης και 1.5 diesel. Το Kaptur θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Renault στη Ρωσία, με τις πωλήσεις να ξεκινούν το καλοκαίρι.

Ανακαλύψτε εδώ το Captur

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης