Στην κορυφαία έκθεση ηλεκτρονικών του Λος Άντζελες (CES), η γερμανική φίρμα παρουσίασε ένα εντυπωσιακό σύστημα ψυχαγωγίας, το οποίο αναμένεται να συναρπάσει τους επιβάτες και ειδικά τους μικρότερους σε ηλικία.
Το in car σύστημα δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Marvel και την Disney Games. Τοποθετήθηκε στο e-Tron, φέρει τον τίτλο «Marvel’s Avengers: Rocket’s Rescue Run» και ουσιαστικά, πρόκειται για ένα διαδραστικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα που λειτουργεί μέσω γυαλιών επαυξημένης πραγματικότητας.
Τα γυαλιά virtual reality συγχρονίζονται με τις κινήσεις του αυτοκινήτου, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία στους επιβάτες των πίσω καθισμάτων. Φορώντας τα γυαλιά, το e-Tron μετατρέπεται σε εικονικό διαστημόπλοιο για τους «Φύλακες του Γαλαξία». Ανάλογα την ταχύτητα και την κατεύθυνση του οχήματος, προσαρμόζεται το περιεχόμενο προβολής.
Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης ταινιών, τηλεοπτικών σειρών και 3D παιχνιδιών. Στόχος της Audi και των συνεργατών της, είναι να παρέχουν το in car σύστημα ψυχαγωγίας στα αυτοκίνητα παραγωγής τα επόμενα χρόνια.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης