Σε περίπου έναν μήνα αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα η δεύτερη γενιά του Nissan Qashqai. Με την επιτυχία να βρίσκεται στο… τσεπάκι, το μοναδικό πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουν οι Ιάπωνες αφορά στην παραγωγή. Η ζήτηση είναι μεγάλη τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και στη χώρα μας και το μέλλον θα δείξει κατά πόσο θα θυμηθούμε παλιές εποχές με αυτοκίνητα όπως τα VW Golf και Peugeot 206 cc (που οι πελάτες περίμεναν πάνω από έξι μήνες για να παραλάβουν το νέο τους αυτοκίνητο).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό είναι το νέο Nissan Qashqai και θα το δούμε στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο…


Με κινητήρα 1.2 και 110 ίππους!

Με την… ελπίδα να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις, οι άνθρωποι της ελληνικής εισαγωγικής εταιρείας ελπίζουν να φέρουν μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων για να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού. Να αναφέρουμε ότι ο βασικός κινητήρας του Qashqai έχει χωρητικότητα 1.2 λίτρα με 110 ίππους, που σίγουρα στις μέρες μας παίζει σημαντικό ρόλο και θα δώσει επιπλέον ώθηση. Ένα εξίσου σημαντικό στοιχείο αφορά στην τιμή του μοντέλου, η οποία υπολογίζεται ίσως και κάτω από τα 17.000 ευρώ…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τιμή και εξοπλισμός…

Η τιμή αυτή περιμένουμε να επιβεβαιωθεί (το σημερινό Qashqai με κινητήρα 1.6 και όφελος απόσυρσης κοστίζει 16.660 ευρώ) από την εταιρεία «Νικ. Ι. Θεοχαράκης», η οποία καταβάλλει προσπάθειες να είναι ακόμα καλύτερη και φυσικά με εξοπλισμό που θα τα… σπάει. Περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες, καθώς το νέο Qashqai θα είναι ένα από τα μοντέλα που θα πρωταγωνιστήσουν στην ελληνική αγορά, η οποία φέτος εκτιμάται ότι θα παρουσιάσει αύξηση σε σχέση με το 2013.

Διαβάστε περισσότερα για το Qashqai πατώντας ΕΔΩ

 

Σύγχρονες σχεδιαστικές γραμμές από όποια πλευρά και να το κοιτάξεις..


Αν και υπερυψωμένο SUV (ή… Crossover), το Qashqai στρίβει σαν επιβατικό...

Ποιότητα στο εσωτερικό της καμπίνας…

Αυτό είναι το σύστημα με το οποίο ο οδηγός μπορεί να ελέγχει με κάμερες όλο το αυτοκίνητο (360 μοίρες!)

Οι χώροι για τους πίσω επιβάτες…

Το πάτωμα του χώρου αποσκευών είναι διπλό και διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες…

Χώρος αποσκευών που μετατρέπεται και σε διπλή κρεβατοκάμαρα…

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης