Την πιο ενδιαφέρουσα έκδοση της νέας γενιάς του δημοφιλούς crossover, λανσάρει στην ελληνική αγορά η Suzuki, προσφέροντας στους καταναλωτές μια ακόμα εξαιρετική επιλογή στην κατηγορία.

Το νέο Vitara είναι πλέον διαθέσιμο με τον καινούργιο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης των 1.400 κ.εκ. και το επίσης νέο, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων (6TCSS), το οποίο συνδυάζεται και με τις πετρελαιοκίνητες τετρακίνητες εκδόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας BOOSTERJET 1.4 λίτρων, αποδίδει 140 ίππους και 220 Nm ροπής, πληροί τις προδιαγραφές EURO6, εμφανίζει μέση κατανάλωση καυσίμου στα 5,4 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και έχει εκπομπές ρύπων στα 127 γρ/χλμ. Το νέο μηχανικό σύνολο προσφέρεται αρχικά μόνο με τις τετρακίνητες εκδόσεις και μπορεί να συνδυαστεί είτε με το εξάρι μηχανικό κιβώτιο, είτε με το αυτόματο TCSS.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα έκδοση διατίθεται στο επίπεδο εξοπλισμού «S», περιλαμβάνοντας σύστημα πλοήγησης, επενδύσεις suede, τα συστήματα Radar Brake Support και Adaptive Cruise Control, μαύρες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, ασημί σατινέ εξωτερικούς καθρέφτες και κόκκινου χρώματος κάλυμμα προβολέα LED. Στο εσωτερικό ξεχωρίζει το τιμόνι και ο μοχλός ταχυτήτων με δερμάτινη επένδυση και κόκκινες ραφές, τα αλουμινένια πεντάλ και ο σπορ πίνακας οργάνων.

Οι τιμές του Vitara S 1.4 BOOSTERJET διαμορφώνονται στα 23.830 ευρώ με το μηχανικό κιβώτιο και στα 25.830 ευρώ με το αυτόματο – με όφελος απόσυρσης και προσφορά –  αμφότερες εφοδιασμένες με το σύστημα τετρακίνησης ALLGRIP.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης