Η νέα γενιά του premium sedan της VW είναι διαθέσιμη με τον καινούργιο 2.0 TDI bi-turbo κινητήρα και σύστημα τετρακίνησης, προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις και συγχρόνως μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νέος πετρελαιοκινητήρας αποδίδει 240 ίππους και 500 Nm από τις 1.750 σ.α.λ., με τα 0-100 να έρχονται σε μόλις 6,1 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 240 χλμ/ώρα. Την ίδια στιγμή καταναλώνει σε μέσο κύκλο μόλις 5,3 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, με τις εκπομπές ρύπων να είναι στα 139 γρ/χλμ.

Το μοτέρ συνδυάζεται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG7, με την κίνηση να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω του συστήματος 4MOTION. Το Passat 2.0 BiTDI προσφέρεται σε ένα επίπεδο εξοπλισμού, περιλαμβάνοντας φωτιστικά σώματα Full LED, ηλεκτρονικά ελεγχόμενες αναρτήσεις (DCC), ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό εμπρός και πίσω (XDS+), σύστημα επιλογής οδηγικού προφίλ και σύστημα εξατομίκευσης όλων των συστημάτων του αυτοκινήτου (key Personalization). Όσο για την τιμή, ορίστηκε στα 42.600 ευρώ με το όφελος της απόσυρσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης