H τσεχική φίρμα εμπλουτίζει την γκάμα του ολοκαίνουργιου μικρομεσαίου hatchback με την έκδοση Monte Carlo, αναδεικνύοντας τον δυναμισμό και τα σπορτίφ χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To Scala Monte Carlo φέρει full LED φωτιστικά σώματα, ζάντες 17 ή 18 ιντσών, πανοραμική οροφή, πίσω πτέρυγα και διαχύτη σε σκούρα απόχρωση και μαύρη γραμματοσειρά για το όνομα της μάρκας στην πίσω πόρτα.

Από τον εξοπλισμό δεν λείπουν τα φιμέ τζάμια και τα σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα. Στο εσωτερικό, τοποθετήθηκαν νέες επενδύσεις με την επιγραφή Monte Carlo, σπορ καθίσματα, νέα πατάκια και αλουμινένια διακοσμητικά. Ανασχεδιασμένοι είναι και οι αεραγωγοί στο ταμπλό, με το περιβάλλον να διαθέτει εσωτερικό φωτισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έκδοση Monte Carlo θα είναι διαθέσιμη με τους κινητήρες 1.0 TSI, 1.5 TSI και 1.6 TDI. Τα μοτέρ συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο ή το αυτόματο DSG και η κίνηση μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς.

Ο χρόνος έναρξης της εμπορικής πορείας του αυτοκινήτου στις ευρωπαϊκές αγορές θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα, στο πλαίσιο της έκθεσης της Φρανκφούρτης.

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις του Scala

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης