Μία ειδική έκδοση του best seller μικρού μοντέλου της που διακρίνεται για τα εξατομικευμένα στοιχεία και τις κομψές λεπτομέρειες, λάνσαρε στην αγορά η ιταλική φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκεκριμένο Panda έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με τον διάσημο οίκο Trussardi και βασίζεται στην έκδοση Cross. Προσφέρεται ως δικίνητο ή τετρακίνητο, με τον κινητήρα Turbo TwinAir απόδοσης 85 ίππων και τον ατμοσφαιρικό 1.2 λίτρου των 69 ίππων.

Το αμάξωμα είναι βαμμένο στο ματ χρώμα Caffè Italiano Brown, με το λογότυπο του οίκου μόδας στα πλαϊνά πίσω παράθυρα, στις ζάντες και στα μαρσπιέ, να προσδίδουν έναν τόνο πολυτέλειας και κομψότητας. Παράλληλα, οι μαύρες ράγες οροφής και τα προστατευτικά του αμαξώματος ενισχύουν την οπτική αντίθεση με το αμάξωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό η επιλογή των υφασμάτων και των υπόλοιπων υλικών συνδυάζονται με μοναδικές στιλιστικές λεπτομέρειες με την υπογραφή της Trussardi. Οι καφέ ραφές στα μαύρα δερμάτινα σημεία των καθισμάτων, το όνομα του οίκου στις ζώνες ασφαλείας και το λογότυπο στο κέντρο του τιμονιού δίνουν το στίγμα της ειδικής έκδοσης.

Από τον εξοπλισμό του Panda Trussardi δεν θα μπορούσε να λείπει το σύστημα πολυμέσων Uconnect και το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος που επενεργεί σε ταχύτητες έως 30 χλμ./ώρα.

Η εμπορική πορεία του μοντέλου συνοδεύεται από μία ξεχωριστή καμπάνια επικοινωνίας στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Ava Max με το νέο της single «Torn».

 

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις του Panda

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης