Ένα νέας τεχνολογίας αυτοκίνητο που τροφοδοτείται από ηλεκτροκινητήρα, δεν ρυπαίνει το περιβάλλον και έχει αυτονομία 300 χιλιομέτρων παρέλαβε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παράδοση του Volkswagen e-Golf απόδοσης 100 kW και 290 Nm ροπής πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της έκθεσης της Θεσσαλονίκης, στην οποία η Kosmocar, επίσημος αντιπρόσωπος της γερμανικής φίρμας στην Ελλάδα, συμμετείχε με ένα περίπτερο αφιερωμένο στην ηλεκτροκίνηση.

Τα κλειδιά του οχήματος στον Κωνσταντίνο Ζέρβα έδωσε ο διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Kosmocar-Volkswagen, Θανάσης Κονιστής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Γνωρίζαμε για την ευαισθησία του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης για το περιβάλλον και είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας δίνεται η ευκαιρία να του παραχωρήσουμε το e-Golf για τις μετακινήσεις του. Θεωρούμε ότι με τη συγκεκριμένη κίνηση συμβάλλουμε και εμείς ως εταιρεία στη διάδοση μίας πιο οικολογικής αυτοκίνησης μέσα στις μεγαλουπόλεις» δήλωσε ο κ. Κονιστής.

Παράλληλα, ο διευθυντής της VW στη χώρα μας αποκάλυψε ότι σε λίγους μήνες αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα το επαναστατικό ηλεκτροκίνητο ID.3 που αποκαλύφθηκε πρόσφατα στη Φρανκφούρτη, με τον κύριο Ζέρβα να έχει τη δυνατότητα να το χρησιμοποιεί για τις καθημερινές του μετακινήσεις, αντικαθιστώντας το e-Golf.

Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά του e-Golf

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης