Η δεύτερη γενιά του δημοφιλούς crossover/SUV της γερμανικής μάρκας, βρίσκεται ήδη στη διαδικασία της εξέλιξης, με την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου να υπολογίζεται το 2015.

Το νέο Tiguan, θα βασίζεται αισθητικά πάνω στο πρωτότυπο CrossCoupe, έχοντας πιο δυναμική εμφάνιση, καλύτερη ποιότητα κατασκευής, προηγμένες τεχνολογίες και πιο μοντέρνο διάκοσμο στο εσωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Έτσι περίπου θα είναι η coupe έκδοση

Θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο σε διαστάσεις από το τωρινό μοντέλο, με το μήκος να φθάνει τα 4,5 μέτρα, αλλά το βάρος θα είναι σημαντικά μειωμένο. Κάτω από το καπό θα τοποθετηθούν αναβαθμισμένες εκδοχές των κινητήρων TSI και TDI, ενώ θα συνεχίσουν να υπάρχουν προσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις.

Το σημαντικότερο στοιχείο του νέου Tiguan ωστόσο, είναι ότι, θα διατίθεται σε τρεις τύπους αμαξώματος, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις των καταναλωτών. Εκτός από την κλασική πεντάθυρη έκδοση, θα δούμε μια Coupe με σπορ χαρακτηριστικά και θέσεις για τέσσερις επιβάτες στο εσωτερικό, καθώς και την XL. Η τελευταία θα έχει μεγαλύτερες διαστάσεις (μήκος περίπου 4.9μ.) και επταθέσια διάταξη στην καμπίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης