Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Είναι ένα από τα αυτοκίνητα που αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον. Στην Ελλάδα θα έρθει στα τέλη Μαΐου ή στις αρχές Ιουνίου, προσφέροντας περισσότερους χώρους στο εσωτερικό και προηγμένες υπηρεσίες συνδεσιμότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Nissan Qashqai εξοπλίζεται με ολοκαίνουριο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης με οθόνη αφής 9 ιντσών και ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3΄΄. Στα έξτρα υπάρχει και το πρωτοποριακό Head-Up Display (HUD) των 10,8 ιντσών, με το μεγαλύτερο μέγεθος εικόνας στην κατηγορία.

Επίσης, το αυτοκίνητο φέρει ενσωματωμένο Wi-Fi με δυνατότητας σύνδεσης σε επτά διαφορετικές συσκευές.

Οι θύρες USB-A και USB-C στα εμπρός και πίσω καθίσματα θα εκτιμηθούν δεόντως από τους επιβάτες, ενώ η βάση ασύρματης φόρτισης 15w στην κεντρική κονσόλα είναι από τις πιο ισχυρές και μπορεί να φιλοξενήσει ακόμη και τα μεγαλύτερα smartphone της αγοράς, συμπεριλαμβανομένου του Apple iPhone 12 Pro Max που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, μέσω της εφαρμογής «NissanConnect» στο κινητό τηλέφωνο, διατίθενται λειτουργίες ελέγχου οχήματος, όπως απομακρυσμένος χειρισμός κόρνας και φώτων, καθώς και κλειδώματος / ξεκλειδώματος του οχήματος.

Επίσης, μπορούν να ρυθμιστούν έξυπνες ειδοποιήσεις, συμπεριλαμβανομένης της ταχύτητας, του χρόνου και της γεωγραφικής ζώνης, με ειδοποιήσεις στην εφαρμογή, σε περίπτωση που το όχημα υπερβαίνει τις καθορισμένες παραμέτρους.

 

Πότε έρχεται στην Ελλάδα το νέο Nissan Qashqai;

Τα δερμάτινα καθίσματα στο νέο Nissan Qashqai χρειάζονται 25 ημέρες για να τελειοποιηθούν

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης