Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη στις ευρωπαϊκές αγορές και η Skoda εμπλουτίζει την γκάμα του Enyaq iV με μια νέα έκδοση που διακρίνεται για τα σπορτίφ χαρακτηριστικά και τη δυναμική εμφάνιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Enyaq Sportline iV ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις χάρη στις ιδιαίτερες σχεδιαστικές πινελιές. Οι σχεδιαστές της Skoda το προίκισαν με λεπτομέρειες σε μαύρο χρώμα που το κάνουν να φαίνεται ακόμη πιο ισχυρό.

Η εντυπωσιακή μάσκα, τα πλαίσια των παραθύρων, οι ράγες οροφής και ο διαχύτης στον πίσω προφυλακτήρα αναδεικνύουν τον δυναμισμό του οχήματος.

Η μπροστινή ποδιά σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη έκδοση, στα φτερά αναγράφεται το λογότυπο SPORTLINE και τα φώτα είναι τεχνολογίας LED Matrix. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι οι γυαλιστερές ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών (Vega) ή 21άρες (Betria).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό οι ταπετσαρίες και οι επενδύσεις είναι σε μαύρο συνθετικό δέρμα με γκρι αντιθέσεις και carbon λεπτομέρειες. Τα σπορ καθίσματα με τα ενσωματωμένα προσκέφαλα προσφέρονται στάνταρ, όπως και το δερμάτινο σπορ πολυλειτουργικό τιμόνι.

Το Enyaq Sportline iV θα κατασκευάζεται στο ίδιο εργοστάσιο με τις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου. Θα διατίθεται σε τρεις εκδόσεις: iV 60 με ισχύ 132 kW (180 PS) και μέγιστη ροπή 310 Nm, iV 80 με μπαταρία 82 kWh, ισχύ 150 kW (204 PS) και αυτονομία πάνω από 520 χλμ. και το τετρακίνητο iV 80x με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες με συνδυασμένη ισχύ 195 kW (265 PS) και μέγιστη ροπή 425 Nm.

Θυμίζουμε ότι το Skoda Enyaq iV αναμένεται στην Ελλάδα την άνοιξη σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Η αυτονομία αγγίζει τα 520 χιλιόμετρα.

Πανέμορφο το εσωτερικό του τσεχικού μοντέλου.

 

Πόσα Enyaq iV παράγει η Skoda ημερησίως;

Η τιμή του ηλεκτρικού Skoda Enyaq iV στην Ελλάδα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης