Τουλάχιστον εννέα μήνες πίσω έχει πάει το πρόγραμμα ανάπτυξης του εξωτικού hypercar της Mercedes, με την εταιρεία να έχει ήδη ενημερώσει τους κατόχους για την καθυστέρηση στις παραδόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο επικεφαλής της Mercedes-AMG, Tobias Moers, επιβεβαίωσε ότι το εντυπωσιακό One έχει βγει εκτός χρονοδιαγράμματος, καθώς προέκυψαν διάφορα θέματα με τα συστήματα λειτουργίας. Η μεγαλύτερη πρόκληση των μηχανικών είναι να σταθεροποιήσουν το ρελαντί του κινητήρα εσωτερικής καύσης στις 1.200 σ.α.λ., ειδάλλως δεν πρόκειται να πιάσουν το πρότυπο για τις εκπομπές ρύπων και το αυτοκίνητο να λάβει έγκριση για κίνηση στους δημόσιους δρόμους.

Ο Moers ανέφερε επίσης ότι, ο κόφτης των στροφών βρίσκεται στις 11.000 σ.α.λ. και όχι στις 14.000 σ.α.λ., με τη συνολική απόδοση του υβριδικού συνόλου να ξεπερνά τους 1.000 ίππους.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το αφεντικό της Mercedes-AMG, κανείς από τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες δεν εξέφρασε παράπονα για την καθυστέρηση. «Αυτό που λένε είναι να βεβαιωθούμε ότι το αυτοκίνητο λειτουργεί σωστά και να πάρουμε τον χρόνο μας», ήταν η δήλωση του Moers.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η επίσημη ονομασία του hypercar της Mercedes


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης