Μεγαλύτερο και πιο ελκυστικό το νέο Nissan Murano

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 15 Απριλίου 2014, 12:52
Μεγαλύτερο και πιο ελκυστικό το νέο Nissan Murano

Αναβαθμισμένο σε όλα τα σημεία είναι το νέο μεγάλο SUV της Nissan, το οποίο θα κάνει ντεμπούτο τις επόμενες μέρες, στην έκθεση της Νέας Υόρκης, με το λανσάρισμά του στις αγορές να υπολογίζεται το φθινόπωρο.

Η νέα γενιά του Murano υιοθετεί πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από τα Qashqai και X-Trail, όπως το εμπρός τμήμα με τη μάσκα σε σχήμα «V». Η οροφή έχει μεγαλύτερη κλίση και μπορεί να παραγγελθεί και ως γυάλινη πανοραμική, με τις πλουσιότερες εκδόσεις να περιλαμβάνουν φώτα LED και ζάντες 20 ιντσών.

Το εσωτερικό είναι πολυτελές και άνετο, περιλαμβάνοντας δερμάτινες και ξύλινες επενδύσεις, μεταλλικά διακοσμητικά, θερμαινόμενα καθίσματα ακόμα και για τους πίσω επιβάτες, καθώς και πολυάριθμα συστήματα. Στο κέντρο της κονσόλας υπάρχει μια οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης, που ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες.

Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη, τροφοδοτείται από V6 3.5 λίτρων κινητήρα, απόδοσης 260 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο και κίνηση στους εμπρός τροχούς. Παρότι, η Nissan δεν ανακοίνωσε τίποτα παραπάνω σχετικά με τα μοτέρ, είναι βέβαιο ότι στην Ευρώπη θα υπάρξουν και μικρότερα σύνολα, καθώς και τετρακίνητες εκδόσεις.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 15 Απριλίου 2014, 12:52