Μεγάλο… Deal από τη Fiat

Μεγάλο… Deal από τη Fiat

Ένα νέο προωθητικό πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να αποκτήσουν το μοντέλο που επιθυμούν στις πιο ανταγωνιστές τιμές, ανακοίνωσε η Fiat.

Με την ενεργοποίηση του «Fiat Big Deal», ο πελάτης λαμβάνει 3 χρόνια δωρεάν εγγύηση, 3 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια, 3 χρόνια δωρεάν service και 3% προνομιακό επιτόκιο μέσω FCA Bank (από 35% ελάχιστη προκαταβολή, έως 48 μήνες). Τα παραπάνω ισχύουν για όλα τα αυτοκίνητα πλην του 124 Spider, επιπλέον των εκπτώσεων που αποδίδονται. Επιπρόσθετα, το πρόγραμμα ισχύει για κάθε νέα παραγγελία με ταξινόμηση έως 31 Δεκεμβρίου 2017.

Παράλληλα, με αφορμή τη συμμετοχή στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017», η εταιρεία ανακοίνωσε μία ακόμη προωθητική ενέργεια, σε συνεργασία με τη ΔΕΠΑ και το Φυσικό Αέριο Κίνησης Fisikon, μεγάλο χορηγό της έκθεσης.

Μέσω του «Green Bonus Fisikon», η ΔΕΠΑ προσφέρει στους αγοραστές έκπτωση 10% επί της τιμής τιμοκαταλόγου οποιουδήποτε επιβατικού ή επαγγελματικού οχήματος Fiat με φυσικό αέριο. Ισχύει για παραγγελίες έως 5 Δεκεμβρίου 2017 για όλα τα μοντέλα που διαθέτει ο στόλος της μάρκας (Panda, Punto, 500L, Doblo, Qubo, Panda Van και Fiorino).

Τέλος, οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μοντέλα CNG όπως το Fiat Panda, σε τιμή αντίστοιχη της βενζινοκίνητης 0.9 Twinair.

Ανακαλύψτε όλα τα μοντέλα της Fiat


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017, 16:55