Για 10η χρονιά, Mercedes και Cigarette Racing συνεργάστηκαν, δημιουργώντας ένα ταχύπλοο υψηλών επιδόσεων που ξεπερνά τα όρια της φύσης στο νερό.    

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο σκάφος της διάσημης αμερικανικής εταιρείας ονομάζεται 50’ Marauder AMG και έχει εμπνευστεί από την «εκρηκτική» AMG GT R. Το πράσινο χρώμα στο πλάι και το λογότυπο είναι ίδια με αυτά που χρησιμοποιήθηκαν στο πρωτότυπο supercar, με τη χρήση carbon και άλλων ελαφρών υλικών να συμβάλλον στη μείωση του βάρους έως 550 κιλά.

Στην καμπίνα υπάρχουν πέντε μπάκετ καθίσματα της AMG Performance, με τις επιφάνειες στο εσωτερικό να είναι επενδυμένες από αλουμίνιο, ξύλο teak και ειδικό τύπου δέρματος, ανθεκτικού στο θαλασσινό νερό. Το cockpit διαθέτει τα πιο σύγχρονα όργανα, οθόνες υψηλής ανάλυσης, συνδεσιμότητα bluetooth, πλοήγηση, ηχοσύστημα και άλλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τροφοδοτείται από δύο «θηριώδεις» κινητήρας της Mercury Racing, συνολικής απόδοσης 3.100 ίππων. Το ταχύπλοο εκτίθεται στο Miami International Boat Show που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες και είναι διαθέσιμο προς πώληση.

Η τιμή του παραμένει άγνωστη, ωστόσο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο δολάρια.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης