Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, η Carlex Design ανέλαβε την αναβάθμιση και τροποποίηση του πολυτελούς pick-up της Mercedes, με το αποτέλεσμα να εντυπωσιάζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σχέση με την «Yachting Edition» που είδαμε τον περασμένο Ιούλιο, η νέα έκδοση είναι πιο τολμηρή και εντυπωσιακή, περιλαμβάνοντας ένα εκπληκτικό bodykit και έξι τροχούς. Το καινούργιο δημιούργημα του φημισμένου βελτιωτικού οίκου ονομάζεται X-Class Exy 6×6 και παρουσιάστηκε σε μορφή concept.

Κάθε κομμάτι του οχήματος έχει τροποποιηθεί πλήρως. Η μάσκα είναι πιο επιθετική, στο καπό έχει τοποθετηθεί μία μεγάλη εισαγωγή αέρα και στον προφυλακτήρα ηλεκτρικό βαρούλκο εργάτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλάι, ξεχωρίζουν τα ειδικά προστατευτικά στους θόλους των τροχών και τα ευμεγέθη σκαλοπάτια στις πόρτες για την άνετη επιβίβαση και αποβίβαση των επιβατών. Την οροφή κοσμούν επιπλέον προβολείς LED, με την καρότσα να φέρει νέα πόρτα υψηλής αντοχής σε σχέδιο «Χ» και αεροδυναμικά κάγκελα.  

Η Carlex αναφέρει πώς το X-Class Exy 6×6 βρίσκεται υπό εξέλιξη, οπότε δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να δούμε και την έκδοση παραγωγής.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης