Ο φημισμένος γερμανικός βελτιωτικός οίκος ανέλαβε να αναβαθμίσει το ολοκαίνουργιο μοντέλο της Mercedes, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο οίκος Brabus ειδικεύεται στα μοντέλα της φίρμας με σήμα το αστέρι, με τις ειδικές εκδόσεις που παρουσιάζει κατά καιρούς να κλέβουν την παράσταση. Το τελευταίο αυτοκίνητο που δέχθηκε τις περιποιήσεις των σχεδιαστών και μηχανικών της εταιρείας από το Μπότροπ ήταν η X-Class.   

Η Brabus τοποθέτησε στο pick-up νέο bodykit που αναδεικνύει τον δυναμισμό του οχήματος και το οποίο περιλαμβάνει αποκλειστικές ζάντες 20 ιντσών, τέσσερις επιχρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης, ανασχεδιασμένη γρίλια στη μάσκα, επιπλέον προβολείς LED σε προφυλακτήρα και οροφή, καθώς και διακριτικές χρωμιωμένες λεπτομέρειες περιμετρικά του αμαξώματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην καμπίνα διακρίνονται οι νέες επενδύσεις στα καθίσματα και τα αλουμινένια διακοσμητικά. Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη, ο βελτιωτής ασχολήθηκε σε πρώτη φάση με την έκδοση X 250d. Ο τετρακύλινδρος diesel κινητήρας των 2,3 λίτρων αποδίδει πλέον 211 ίππους και 510 Nm ροπής, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε 11,5 δευτερόλεπτα.

Το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο προς παραγγελία από την Brabus. Το επόμενο διάστημα θα δούμε και τη βελτιωμένη εκδοχή της ισχυρότερης X 350d.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης