Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Εδώ και τρεις περίπου μήνες η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Renault και Dacia έχει περάσει στα χέρια του επιχειρηματία Βασίλη Θεοχαράκη. Η νέα εταιρεία, που φέρει την ονομασία TEOREN, γράμματα που προέρχονται από τα αρχικά Θεοχαράκης και Renault, αντιπροσωπεύει τις δύο μάρκες στη χώρα μας και σκοπό έχει να… ταράξει τα νερά τους επόμενους μήνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα τα κεντρικά γραφεία της εισαγωγικής εταιρείας έχουν έδρα στην Μεταμόρφωση και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Τατοΐου 93. Από την ερχόμενη όμως Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, όλη η ομάδα της εταιρείας θα μετακομίσει στο επιβλητικό και γνωστό κτίριο της Peugeot, που βρίσκεται στη λεωφόρο Κηφισού 138-140. Το κτίριο αυτό ανήκει στον Βασίλη Θεοχαράκη και εκεί στεγάζονται τα διοικητικά στελέχη των εταιρειών Peugeot, Chevrolet και SsangYong. Επειδή όμως η Peugeot ήδη έχει αλλάξει χέρια (πέρασε στον όμιλο Συγγελίδη), σύντομα θα αλλάξουν και οι επιγραφές….

Το διοικητικό προσωπικό της TEOREN αριθμεί περίπου 20 στελέχη, τα οποία σε λίγες ημέρες θα αλλάξουν περιβάλλον εργασίας, κάτι που θα συμβεί και με το ιστορικό κτίριο της Peugeot.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης