Όλοι μας ή τουλάχιστον οι περισσότεροι, εμπιστευόμαστε τα Δελτία Καιρού των μετεωρολόγων και προσαρμόζουμε το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας σύμφωνα με τις προγνώσεις τους. 

Συνήθως, οι προβλέψεις τους είναι σωστές, αλλά κάποιες φορές πέφτουν εντελώς έξω, προκαλώντας το θυμό όλων μας. Η Toyota αποφάσισε να δώσει ένα μάθημα σε τρεις γνωστούς μετεωρολόγους από την Ιταλία, την Ισπανία και το Βέλγιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ζήτησε λοιπόν από τους Roberto Brasero , Paolo Corazzon και Tatiana Silva να πάρουν μέρος σε ενδιαφέρον πείραμα. Και οι τρεις θα είχαν για ένα μήνα το Aygo στην έκδοση X-Wave Canvas Roof με τη συρόμενη υφασμάτινη οροφή. Η πρόκληση είναι μεγάλη για τους μετεωρολόγους, καθώς από την πρόγνωση που θα έκαναν την προηγούμενη μέρα, εξαρτιόταν η λειτουργία της οροφής.

Αν έλεγαν ότι θα είχε ήλιο, η οροφή θα άνοιγε και αυτοί θα φόραγαν καλοκαιρινά ρούχα. Αν η πρόβλεψη έκανε λόγο για βροχή ή για χιόνια, η οροφή θα ήταν κλειστή, το καλοριφέρ ανοικτό και τα ρούχα τους πιο βαριά και ζεστά. Κανείς τους δεν μπορούσε να επέμβει στη λειτουργία του αυτοκινήτου, οπότε η σωστή πρόγνωση του καιρού είχε μεγάλη σημασία.

Σε γενικές γραμμές, οι τρεις παρουσιαστές τα πήγαν πολύ καλά, αλλά υπήρχαν μέρες που οι προβλέψεις τους ήταν εντελώς λανθασμένες, με αποτέλεσμα να υποστούν και τις συνέπειες.
   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης