Πριν λίγες μέρες, η Naomi Osaka κατέκτησε το πρώτο της τίτλο Grand Slam, επικρατώντας στον μεγάλο τελικό του US Open της αμερικανίδας Serena Williams.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νεαρή έγινε η πρώτη γιαπωνέζα αθλήτρια του τένις που κερδίζει έναν τόσο μεγάλο τίτλο. Παράλληλα, υπέγραψε συμφωνίες με εταιρείες κολοσσούς και κλήθηκε στην έδρα της Nissan στη Yokohama της Ιαπωνίας, προκειμένου να χριστεί και επίσημα πρέσβειρα της μάρκας από την αντιπρόεδρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, Asako Hoshino.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Osaka θα εμφανιστεί σε παγκόσμιες προωθητικές και διαφημιστικές καμπάνιες της Nissan, ενώ η φίρμα θα υποστηρίξει τις δραστηριότητές της ως τενίστριας, συμπεριλαμβανομένης της παροχής αυτοκινήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρόσφατα έκανα ένα όνειρό μου πραγματικότητα. Είναι μεγάλη μου τιμή που εκπροσωπώ τη χώρα μου και τη Nissan παγκοσμίως. Αποφάσισα να συνεργαστώ με τη Nissan λόγω του ισχυρού της ιαπωνικού DNA και του παγκόσμιου ανταγωνιστικού της πνεύματος. Η μάρκα προκαλεί πάντα τις προσδοκίες μας και ανυπομονώ να μεταφέρω το όραμά της για μια ενθουσιώδη οδήγηση, σε νέα ακροατήρια, σε όλο τον κόσμο», τόνισε η 21χρονη αθλήτρια.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης