Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Όταν η Lamborghini λέει πως η Urus είναι ένα υπερ-SUV και δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο, δεν αστειεύεται. Για του λόγου το αληθές, η εταιρία τροποποίησε ένα μοντέλο και το βάφτισε όχημα υποστήριξης για όλα τα τερέν, με την εικόνα του να είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βίντεο αναρτήθηκε από έναν Youtuber ο οποίος συχνά μένει με τις ώρες έξω από τα κεντρικά της Lamborghini αναμένοντας να απαθανατίσει κάποιο μοντέλο προπαραγωγής πρώτος. Η αλήθεια είναι ότι ένα παραπλήσιο concept είχαμε δει στο παρελθόν με μία Huracan Sterrato, όμως πλέον το best seller SUV μονοπωλεί κάθε πτυχή της φίρμας. 

Αρχικά αυτό που ξεχωρίζει από πραγματικά μακριά είναι η γιγάντια σχάρα οροφής η οποία μπορεί να μεταφέρει οτιδήποτε, ενώ αμέσως μετά τα βλέμματα τραβάνε τα πολλά επιπλέον φωτιστικά σώματα που κοιτούν προς πάσα κατεύθυνση. Ένα ατσάλινο προστατευτικό αλλάζει την πίσω όψη, ενώ παρέχει επίσης ένα σημείο στήριξης για εφεδρικό ελαστικό πλήρους μεγέθους καθώς το μοντέλο προορίζεται για τα πλέον δύσκολα τερέν. Εννοείται πως το παρών δίνει και ένας κοτσαδόρος ρυμούλκησης χαμηλά πίσω, ενώ τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέροντα μπροστά. 

Εκεί, ένα πλήρες προστατευτικό προφυλακτήρα είναι βιδωμένο στη θέση που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ώθηση των οχημάτων εάν είναι απαραίτητο. Υπάρχει επίσης εγκατεστημένο ένα βαρούλκο και, κρίνοντας από τα σημάδια που είναι ορατά, θα λέγαμε ότι έχει χρησιμοποιηθεί μερικές φορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Με 20.000 πωλήσεις σε τέσσερα χρόνια, η Urus είναι μια τεράστια επιτυχία πωλήσεων για τη Lamborghini. Έχει αποδειχθεί ότι ακόμη και στον κόσμο των supercars, τα SUV είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους αγοραστές. Η Aston Martin εντάχθηκε από τότε στον κόσμο των super-SUV με το DBX της και η Ferrari θα βγει σύντομα στην αγορά με τη Purosangue. Όσο για τη Lamborghini, θα απαντήσει στον ανταγωνισμό με μια ενημερωμένη Urus Evo που θα κάνει το ντεμπούτο της αργότερα φέτος.
 
 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης