Στις 23 Δεκεμβρίου ξεκίνησε στην Ιαπωνία η εμπορική πορεία της νέας γενιάς του Note. Το αυτοκίνητο προσφέρεται ως αμιγώς ηλεκτροκίνητο προσφέροντας άμεση απόκριση, ομαλή επιβράδυνση και αθόρυβη κύλιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τις αρχές του νέου έτους θα διατίθεται σε μία ακόμη έκδοση με δύο ηλεκτρικά μοτέρ και έξυπνο σύστημα τετρακίνησης. Οι ηλεκτροκινητήρες του Note e-POWER AWD είναι τοποθετημένοι στον εμπρός και πίσω άξονα, παρέχοντας ισχύ σε κάθε τροχό, καλύτερο έλεγχο και βελτιωμένες επιδόσεις.

Η αυξημένη έξοδος ισχύος από το πίσω μοτέρ προσφέρει μια ισχυρή επιτάχυνση, τόσο από στάση, όσο και σε μέσες ταχύτητες, σε διάφορες συνθήκες οδήγησης, όπως χιονισμένους ή βρεγμένους δρόμους. Ο έλεγχος της τετρακίνησης του αυτοκινήτου επιτρέπει επίσης ακρίβεια στις στροφές και σταθερή, ομαλή επιβράδυνση, με ανάκτηση ενέργειας από την πέδηση και στους τέσσερις τροχούς.

Το νέο Note – τόσο στη δικίνητη όσο και στην τετρακίνητη εκδοχή – ενσωματώνει τη δεύτερη γενιά του ηλεκτρικού κινητήριο συνόλου e-POWER της Nissan. Το σύστημα παράγει περισσότερη ισχύ, εμπειρία οδήγησης υψηλότερης ποιότητας και βελτιωμένη απόδοση. Αντιπροσωπεύει μια βαθμιαία αλλαγή στις επιδόσεις,  με απόκριση στην επιτάχυνση, ομαλή επιβράδυνση και αθόρυβη κύλιση, που μόνο ένα ηλεκτροκίνητο σύστημα μετάδοσης κίνησης μπορεί να προσφέρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον εξοπλισμό του μοντέλου περιλαμβάνονται όλα τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης, μεταξύ των οποίων είναι και το το ProPILOT με Navi-link, το οποίο συγχρονίζεται με το σύστημα πλοήγησης και ανιχνεύει το όριο  ταχύτητας σε αυτοκινητόδρομους, αναπροσαρμόζοντας αυτόματα την προκαθορισμένη ταχύτητα. Επιπλέον το σύστημα χρησιμοποιεί δεδομένα πλοήγησης για να εκτιμήσει τη γωνία των επερχόμενων στροφών και να επιβραδύνει ανάλογα το όχημα.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης