Υπόδειγμα εργαζομένου θεωρείται ο Martin Banks της Nissan, καθώς έχει δημιουργήσει ένα πρωτοποριακό φορητό τεχνικό κέντρο, ώστε να μπορεί να δουλεύει και να ελέγχει κάθε σύστημα των αυτοκινήτων από όπου και αν βρίσκεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βρετανός, κατασκεύασε τον καινοτόμο μηχανισμό στο σπίτι του. Αποτελείται από απλούς διακόπτες και φωτάκια LED και έχει τη δυνατότητα να αναπαραγάγει το σύνολο της ηλεκτρικής αρχιτεκτονικής μέχρι και 200 διαφορετικών αυτοκινήτων της ιαπωνικής φίρμας, συμπεριλαμβανομένων όλων των εκδόσεων.

Με αυτή την συσκευή, την οποία μεταφέρει σε βαλιτσάκι, ο κύριος Banks μπορεί να μοιράζεται όλες τις πληροφορίες με τους συναδέλφους στο εξωτερικό εύκολα και γρήγορα. Μάλιστα, το κουτί έχει τις ιδανικές διαστάσεις ώστε να μεταφέρεται ως χειραποσκευή στην καμπίνα ενός αεροπλάνου, καθώς ταξιδεύει αρκετά συχνά σε διάφορες χώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ταξιδεύω συνέχεια και κάνω συναντήσεις με συναδέλφους μηχανικούς από όλο τον κόσμο, όπου μοιραζόμαστε ιδέες και λύσεις. Το ζητούμενο ήταν πάντα η επίδειξη των συστημάτων που έχουμε αναπτύξει στο γραφείο, όποτε αποφάσισα να δημιουργήσω τη δική μου λύση. Φαίνεται πρωτόγονο, αλλά τα LED μου δείχνουν εάν τα κυκλώματα λειτουργούν κανονικά. Αυτός ο απλός μηχανισμός μπορεί να εξετάσει στο αυτοκίνητο μερικά από τα πιο προηγμένα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά της Nissan, όπως τα συστήματα  υποστήριξης του οδηγού και του Safety Shield», ανέφερε ο Martin Banks.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης