H πιο ισχυρή έκδοση του Ibiza ανανεώθηκε αισθητικά σε όλα τα σημεία, έχοντας ακόμα πιο δυναμική και σύγχρονη εικόνα, προηγμένες τεχνολογίες, αλλά και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου, χωρίς να επηρεάζεται στο ελάχιστο η ισχύς της.

Σχεδιαστικά, το ανανεωμένο Cupra φέρει νέα μάσκα, πιο μυώδες καπό, φώτα ημέρας LED, ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, διαχύτη πίσω, κεντρική απόληξη της εξάτμισης, μαύρους εξωτερικούς καθρέπτες και ζάντες 17 ιντσών. Στην καμπίνα ξεχωρίζουν το νέο sport τιμόνι και τα καθίσματα, τα οποία μπορούν να παραγγελθούν με δέρμα και σε συνδυασμό άσπρου και μαύρου χρώματος. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας «Seat Portable System» με οθόνη 5 ιντσών, το οποίο μπορεί να συνδεθεί και με smartphone.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνωστός κινητήρας 1,4 TSI με απόδοση 180 ίππων. Τα 0-100 έρχονται σε 6,9 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 228 χλμ./ώρα, με την κίνηση να περνά στους εμπρός τροχούς μέσω του αυτόματου κιβωτίου DSG7 και του ηλεκτρονικού διαφορικού XDS. Παρά την ισχύ, η μέση κατανάλωση έχει μειωθεί στα 5,9 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, έχοντας μια από τις καλύτερες τιμές στην κατηγορία του.

Το ανανεωμένο Ibiza Cupra αναμένεται στην ελληνική αγορά στις αρχές του επόμενου χρόνου.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε εδώ εικόνες του «καυτού» τρίθυρου supermini  

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης