Ακόμη ένα τετράτροχο έργο τέχνης, με αποκλειστικά στοιχεία, εξατομικευμένη καμπίνα και μοναδικά επίπεδα πολυτέλειας, δημιούργησε η φημισμένη βρετανική φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για την Adamas Collection, ένα συλλεκτικό μοντέλο που βασίζεται στις Black Badge εκδόσεις των Wraith και Dawn και θα κατασκευαστεί σε μόλις 70 μονάδες. Απευθύνεται στους εκλεκτούς πελάτες της μάρκας, με το πρώτο αυτοκίνητο να εκτίθεται στην επίσημη αντιπροσωπεία της Rolls-Royce στο Άμπου Ντάμπι.

Το εξωτερικό αμάξωμα τόσο της Wraith Adamas όσο και της Dawn Adamas είναι βαμμένο σε δύο τόνους του μαύρου-κόκκινου ή του μαύρου-μπλε, με το σήμα «Spirit of Ecstasy» στο καπό να έχει κατασκευαστεί από ανθρακονήματα 294 στρώσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην καμπίνα έχουν τοποθετηθεί διακοσμητικά Mandarin Orange και Cobalt Blue, στην οροφή υπάρχουν 1.340 οπτικές ίνες που σχηματίζουν διάφορα μοτίβα, ενώ το πλαίσιο του ρολογιού στο ταμπλό περιβάλλεται από 88 μικρά διαμάντια.

Όλες οι επιφάνειες καλύπτονται από δέρμα υψηλής ποιότητας ειδικά κατεργασμένο από εξειδικευμένους τεχνίτες. Tα καθίσματα ελέγχονται ηλεκτρονικά, ενσωματώνοντας λειτουργίες μασάζ, θέρμανση και ψύξη, με τους πίσω επιβάτες να έχουν στη διάθεσή τους ψυγείο, ειδικές θήκες για σαμπάνια και κρυστάλλινα ποτήρια.

Συνολικά θα παραχθούν 40 Wraith και 30 Dawn, με την τιμή να παραμένει άγνωστη προς το παρόν.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης