Φανταστείτε ότι οδηγείτε το Arona ή το Leon, στο κάθισμα του συνοδηγού είναι η γυναίκα σας και πίσω τα δύο παιδιά. Ο καθένας θέλει να ακούσει την αγαπημένη του μουσική αλλά αυτό είναι αδύνατον. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διότι, η Seat και η Noveto συνεργάζονται στη δημιουργία μιας πρωτοποριακής τεχνολογίας, θέτοντας νέα δεδομένα όσον αφορά στον ήχο μέσα στην καμπίνα. Στόχος τους, είναι να προσφέρουν τη δυνατότητα σε κάθε επιβάτη ξεχωριστά να ακούει τη μουσική που επιθυμεί, χωρίς να ενοχλεί ή να ενοχλείται.

Αυτό θα γίνει χάρη σε ένα προηγμένο σύστημα δυναμικής εστίασης ήχου, το πρώτο του είδους στον κόσμο. Η τεχνολογία θα επιτρέπει την παραγωγή ήχου αποκλειστικά στα αυτιά του οδηγού ή του συνοδηγού ή των επιβατών, χωρίς όμως να τους απομονώνει από το περιβάλλον.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο εταιρείες κάνουν λόγο για μία εξατομικευμένη και ιδιαίτερα βολική εμπειρία ακρόασης, χωρίς τη χρήση ακουστικών. Η επαναστατική αυτή τεχνολογία βρίσκεται ακόμη στη φάση της ανάπτυξης, με τους ειδικούς της Seat και της Noveto να κάνουν δοκιμές στα μοντέλα παραγωγής προκειμένου να την ενσωματώσουν όσο πιο σύντομα γίνεται στον εξοπλισμό των αυτοκινήτων της γκάμας.

Δείτε εδώ όλη την γκάμα της Seat


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης