Από τον επόμενο χρόνο τα μοντέλα της «μπλε οβάλ» φίρμας θα εφοδιάζονται με προηγμένα ηχοσυστήματα της HARMAN, προσφέροντας σε οδηγό και επιβάτες μια επαναστατική εμπειρία ήχου.

Με τη βοήθεια της διάσημης εταιρείας HARMAN, η Ford θα ενσωματώσει σε όλα τα αυτοκίνητα την τεχνολογία B&O PLAY, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των πελατών, οι οποίοι ζητούσαν κάτι διαφορετικό όσον αφορά στον ήχο και τη μουσική. Μάλιστα, το σύστημα θα προσαρμόζεται στα χαρακτηριστικά κάθε οχήματος, ανεβάζοντας το επίπεδο ήχου στο εσωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, το 1/3 των υποψήφιων αγοραστών δίνει ιδιαίτερη σημασία στη μάρκα του ηχοσυστήματος και ζητεί από τις αυτοκινητοβιομηχανίες ήχο υψηλής ποιότητας. Η φιλοσοφία των συστημάτων B&O PLAY δημιουργεί μία εξατομικευμένη εμπειρία ήχου με ειδικά σχεδιασμένη θέση των ηχείων και προσαρμογή στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου Ford. Αυτό σημαίνει ότι διασφαλίζεται σταθερά η βέλτιστη ποιότητα ήχου μέσα στην καμπίνα, ανεξαρτήτως οδηγικών συνθηκών ή της θέσης του επιβάτη.

Θέλοντας να αποτυπώσει τη δύναμη του ήχου, η Ford με τη συμβολή του B&O PLAY αποκάλυψε μία εγκατάσταση με την ονομασία Sound Journeys, μία εμπειρία που διεγείρει και τις πέντε αισθήσεις. Η εγκατάσταση προσομοιώνει διαφορετικά φυσικά περιβάλλοντα, όπως δάσος, φαράγγι, ωκεανό και κύματα, δημιουργώντας πλουσιότερες και πιο ενστικτώδεις εμπειρίες για τον άνθρωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης