Η βρετανική φίρμα ανακοίνωσε ότι το καινούργιο hypercar που εξελίσσει, θα λανσαριστεί στην αγορά με ένα όνομα παρόμοιο με αυτό της Senna.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο θα αποτελέσει τον διάδοχο της εμβληματικής F1 και θα είναι το ταχύτερο στην ιστορία της McLaren. Το υβριδικό σύστημα συνδυάζει έναν V8 βενζινοκινητήρα και ένα ηλεκτρικό μοτέρ, με την απόδοση να ξεπερνά κάθε φαντασία.

Χαρακτηρίζεται ως ένα Hyper-GT με εκπληκτική αεροδυναμική και πολυτελές εσωτερικό. Όπως ανέφερε ο επικεφαλής παγκόσμιων πωλήσεων της McLaren, Jolyon Nash, έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να διατηρεί πολύ υψηλές ταχύτητες σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων.

Την ανάπτυξη του νέου δημιουργήματος του Woking, έχει αναλάβει το τμήμα McLaren Special Operations (MSO). Το project φέρει την κωδική ονομασία «BP23» και ανήκει στη σειρά Ultimate Series. Η διάταξη της καμπίνας είναι 1+2 θέσεων, με τον οδηγό να κάθεται στη μέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα παραχθεί σε 106 μονάδες, οι οποίες έχουν προπωληθεί έναντι του ποσού των 2,2 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, οι μηχανικοί του τμήματος MSO συνεργάζονται ατομικά με τον κάθε ιδιοκτήτη, ώστε να φτιάξουν το κάθισμα πάνω στο σωματότυπό του και να το εξατομικεύσουν σύμφωνα με τα γούστα του.

Οι παραδόσεις έχουν προγραμματιστεί για τις αρχές του 2019 και τα 30 από τα 106 συνολικά αντίτυπα προορίζονται για πελάτες στις ΗΠΑ.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης