Του Λουκά Παπαλάμπρου

Ήταν ένας από τους καλύτερους μήνες στην ιστορία της. Σε 31 ημέρες παρέδωσε σε πελάτες σε όλο τον κόσμο 41.200 καινούργια αυτοκίνητα, σημειώνοντας αύξηση 38,9%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, η Seat κατέγραψε νέο ρεκόρ πωλήσεων το διάστημα Ιανουαρίου – Αυγούστου 2018, με 315.100 μονάδες. Καλύτερη αγορά παγκοσμίως ήταν η Γερμανία με 83.100 πωλήσεις (+27.6%), ακολούθησε η Ισπανία με 79.100 (+18.2%) και τρίτη ήταν η Μεγάλη Βρετανία με 45.200 πωλήσεις (+26.2%).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο επικεφαλής πωλήσεων και μάρκετινγκ της ισπανικής μάρκας, Wayne Griffiths, τόνισε ότι, πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτήν την επιτυχία έπαιξε η εφαρμογή του νέου προτύπου WLTP, η επίσπευση των παραδόσεων και τα νέα μοντέλα της γκάμας. 

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως, στις 18 Σεπτεμβρίου, θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο Tarraco. Το αυτοκίνητο ανήκει στην κατηγορία των μεγάλων SUV, πατάει στην πλατφόρμα MQB Α2 του VW Group και θα είναι διαθέσιμο ως πενταθέσιο ή επταθέσιο. Η Seat έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη συνδεσιμότητα και στις high tech τεχνολογίες, ενσωματώνοντας προηγμένο σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής και ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Δείτε εδώ την γκάμα της Seat στην Ελλάδα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης