Έπειτα από τα σκίτσα του εξωτερικού αμαξώματος του ολοκαίνουργιου μοντέλου της γκάμας της, το οποίο θα αποκαλυφθεί μέσα στο καλοκαίρι, η ΚIA έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του εσωτερικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η KIA κάνει λόγο για ένα ξεχωριστό αισθητικά όχημα με εκλεπτυσμένο στυλ, υψηλά επίπεδα πρακτικότητας και εντυπωσιακή ποιότητα κατασκευής. Το αυτοκίνητο ανήκει στην κατηγορία των compact SUV και όπως υποστηρίζει η εταιρεία, είναι ιδανικό για κίνηση στην πόλη αλλά και για εξορμήσεις.

Η σπορ εικόνα του συνοδεύεται από ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών και τεχνολογίες που επιζητούν οι σύγχρονοι αγοραστές. Η καμπίνα έχει σχεδιαστεί από την αρχή. Οι κομψές γραμμές στο ταμπλό, τα μεταλλικά διακοσμητικά στις πόρτες και τα υψηλής ποιότητας υλικά σε όλες τις επιφάνειες, αναδεικνύουν τον νεανικό χαρακτήρα και την πολυτέλεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην οθόνη αφής 10,25 ιντσών ενσωματώνονται όλες οι λειτουργίες και εφαρμογές. Ο φωτισμός στο σαλόνι αλλάζει ανάλογα τη διάθεση του οδηγού, τα παραδοσιακά κουμπιά και οι διακόπτες έχουν καταργηθεί προς όφελος της εργονομίας, με τον εξοπλισμό να είναι υπερ-πλούσιος, όπως ανέφερε ο επικεφαλής σχεδίασης της KIA, Byung Chul Juh.

Η εμπορική πορεία του μοντέλου θα ξεκινήσει από την Κορέα το δεύτερο εξάμηνο του έτους και στη συνέχεια θα έρθει στην Ευρώπη.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης