Του Λουκά Παπαλάμπρου

Μία μοναδική στα χρονικά συναυλία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική μονάδα παραγωγής του Ingolstadt και θα προβληθεί live, ανακοίνωσε η γερμανική μάρκα με σήμα τους τέσσερις κύκλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την καλλιτεχνική διεύθυνση του πρωτοποριακού αυτού concept έχει αναλάβει η Lisa Batiashvili, έχοντας δίπλα της ορισμένους από τους κορυφαίους μουσικούς. Μάλιστα, η φημισμένη βιολονίστρια επισκέφθηκε το άδειο εργοστάσιο -έχει ανασταλεί η λειτουργία του λόγω κορωνοϊού-  κάνοντας μία μικρή επίδειξη του ταλέντου της.

Η συναυλία θα δοθεί στις 8 το βράδυ (ώρα CET) της 14ης Απριλίου και θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι της Audi.  

«Η μουσική δεν έχει σύνορα. Φέρνει κοντά τους ανθρώπους. Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα χαράς σε όλο τον κόσμο, να προσφέρουμε ορισμένα λεπτά αισιοδοξίας. Θα παίξουμε ζωντανά σε έναν ασυνήθιστο χώρο και το μοιραστούμε ψηφιακά με το κοινό μας. Είναι κάτι μοναδικό» δήλωσε η κυρία Batiashvili.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά της, η Audi ξεκαθάρισε ότι θα ληφθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας, ώστε να εξασφαλιστεί η υγεία των μουσικών και συμμετεχόντων.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης