Το My Mode Theatre μεταμορφώνει το πίσω τμήμα της καμπίνας σε ιδιωτική κινηματογραφική αίθουσα με ήχο surround και συνδεσιμότητα 5G χάρη στην BMW Theatre Screen, μία πανοραμική οθόνη σε διάταξη 32:9.

Κάθε ταξίδι μετατρέπεται σε μία συναρπαστική κινηματογραφική εμπειρία για τους πίσω επιβάτες με εξατομικευμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας σε μία UltraWide οθόνη 31 ιντσών με ανάλυση έως 8k.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη φετινή Έκθεση Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών Προϊόντων (CES), το BMW Group παρουσίασε για πρώτη φορά μία αποκλειστική έκδοση των My Modes σε συνδυασμό με ένα νέο, και παγκοσμίως μοναδικό σύστημα ψυχαγωγίας για μελλοντικά μοντέλα BMW.

Η μεγάλη οθόνη με λειτουργία smart TV ξεδιπλώνεται από την επένδυση οροφής όταν χρειάζεται, μέσω προηγμένης περιστροφικής κίνησης σε δύο αρθρωτές ράγες στο πλάι. Οι επιβάτες μπορούν να χειρίζονται την BMW Theatre Screen μέσω επιφανειών αφής, είτε πάνω στην οθόνη ή μέσω touch panels στις πίσω πόρτες.

Στοχεύοντας σε μία ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας, το BMW Group συνεργάζεται με την Amazon ώστε να προσφέρει στους πίσω επιβάτες ένα ποικίλο πρόγραμμα ψυχαγωγίας μέσω Fire TV, αλλά και πρόσβαση σε περιεχόμενο που ήδη απολαμβάνουν στο σπίτι, όπως ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, μουσική και podcasts, και όλα αυτά εν κινήσει. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν η BMW Theatre Screen κατεβαίνει από την επένδυση οροφής, συνοδεύεται από ένα ήχο που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το σκοπό αυτό – προϊόν συνεργασίας του BMW Group με τον διάσημο οσκαρικό συνθέτη μουσικών θεμάτων για κινηματογραφικές ταινίες, Hans Zimmer. Ο ήχος σταματά ακριβώς τη στιγμή που η οθόνη φτάνει στην τελική της θέση.

Ένα κινούμενο γραφικό εμφανίζεται επίσης στην οθόνη, ειδικά σχεδιασμένο από το τμήμα Σχεδίασης Διεπαφής Χρήστη της BMW για το My Mode Theatre. Την ίδια στιγμή, τα σκιάδια ηλιοπροστασίας για τα πλαϊνά παράθυρα και το πίσω παρμπρίζ κλείνουν και ο εσωτερικός φωτισμός στο πίσω τμήμα του αυτοκινήτου χαμηλώνει χάρη στη συνδεσιμότητα 5G και την ενσωμάτωση Fire TV .

Tα πλεονεκτήματα μιας σύγχρονης smart TV κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Μία online σύνδεση με ταχεία και αξιόπιστη μεταφορά δεδομένων είναι η βασική προϋπόθεση για το streaming περιεχόμενο. Το BMW Group είναι πρωτοπόρος στην εφαρμογή του προτύπου 5G στα οχήματα. Η τεχνολογική ναυαρχίδα BMW iX είναι το πρώτο στον κόσμο πολυτελές όχημα που χρησιμοποιεί αυτή την τεχνολογία για τη μετάδοση δεδομένων. Στο μέλλον, θα χρησιμοποιείται και σε άλλα μοντέλα όπως η BMW i4.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης