Το 2019 ήταν μία από τις καλύτερες χρονιές στην ιστορία της ισπανικής φίρμας, τόσο από πλευράς πωλήσεων όσο και εσόδων. Μεγάλο μερίδιο σε αυτή την επιτυχία είχαν φυσικά οι εργαζόμενοι. 

Γι΄αυτό στις 15 Απριλίου θα λάβουν ως μπόνους το ποσό των 1.550 ευρώ. Αυτή είναι ή τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που οι εργαζόμενοι στα εργοστάσια λαμβάνουν πριν παραγωγικότητας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χρηματικό δώρο είναι κατά 250 ευρώ υψηλότερο από αυτό που προβλέπεται στη συλλογική σύμβαση εργασίας, η οποία υπογράφηκε το 2016 από το Διοικητικό Συμβούλιο της Seat και τα εργατικά σωματεία. 

«Την περασμένη χρονιά σημειώσαμε ένα ακόμα ρεκόρ. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στους επαγγελματίες που απαρτίζουν την εταιρεία. Με αυτό το μπόνους δείχνουμε την ευγνωμοσύνη μας για τη δέσμευση και την αφοσίωση όλων στην επίτευξη των εξαιρετικών αποτελεσμάτων μας τον περασμένο χρόνο σε ένα περίπλοκο περιβάλλον» δήλωσε ο Αντιπρόεδρος στο τμήμα Ανθρώπινων Πόρων της εταιρείας, Xavier Ros. 

Παράλληλα, η Seat θα στηρίξει όσους εργαζομένους βγουν εκτός παραγωγικής διαδικασίας λόγω του ιού Covid-10 και θα αναπροσαρμόσει προσωρινά τις συνθήκες εργασίας στην εταιρεία. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης