Δεν είναι λίγες οι φορές που συναντάμε σε δημοπρασίες αυτοκινήτων τιμές που μας κάνουν να αναρωτιόμαστε εάν υπάρχει λάθος στα ψηφία. Αυτή τη φορά τον γύρο του διαδικτύου κάνει η απίστευτη τιμή την οποία «έπιασε» ένα εξαιρετικά καλοδιατηρημένο Renault Clio V6 Phase 2.

Οι online προσφορές στην πλατφόρμα δημοπρασίας Collecting Cars ξεπέρασαν κάθε προσδοκία με το μοντέλο τελικά να πωλείται έναντι 108.000 ευρώ. Ένα μοντέλο που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής το 2004 με το οδόμετρο του να έχει σημειώσει μόλις 27.600χλμ., με το βιβλίο service να είναι σχολαστικά διατηρημένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, εκτός από το γεγονός πως διαθέτει ένα υπερσπάνιο χρώμα Metallic Pearlescent Illusion, ήταν και το safety car στο πρωτάθλημα Clio Cup series του 2005, ενώ την ίδια χρονιά εμφανίστηκε και στο Goodwood Festival of Speed.

Το εσωτερικό του ξεχωρίζει από το πακέτο Leather Pack με ραμμένη στο χέρι επένδυση από δέρμα Nappa Storm Grey, δερμάτινο κάλυμμα κινητήρα, αντίστοιχες επενδύσεις σε πόρτες και τιμόνι αλλά και γκρι αλκαντάρα στην οροφή.

Ο V6 κινητήρας 3.0 λτ. του μοντέλου είναι τοποθετημένος στο κέντρο και αποδίδει 255 ίππους στους πίσω τροχούς, πάντα σε συνεργασία με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο. Το σύνολο καταφέρνει να επιταχύνει 0-100 σε κάτω από 6 δευτ. ενώ η τελική αγγίζει τα 250χλμ./ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης