Η σουηδική φίρμα εμπλουτίζει την γκάμα του νέου compact SUV, προσθέτοντας ακόμη μία έκδοση που διακρίνεται για την απόδοση, την οικονομία και τη φιλικότητα προς το περιβάλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τις εκδόσεις T3, D3 και T5, η Volvo παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου την έκδοση T5 plug-in hybrid, συνδυάζοντας τον τρικύλινδρο 1.5 turbo κινητήρα και ένα ηλεκτρικό μοτέρ. Αναλυτικές πληροφορίες για το υβριδικό σύνολο θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της κινεζικής έκθεσης, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έως το 2025 τα ηλεκτρικά αυτοκίνητά της θα αντιπροσωπεύουν το 50% των συνολικών της πωλήσεων. Μάλιστα, από τον επόμενο κιόλας χρόνο, όσα μοντέλα λανσάρει στην αγορά θα προσφέρονται σε υβριδικές, plug-in hybrid ή πλήρως ηλεκτροκίνητες εκδόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το περασμένο έτος δεσμευτήκαμε στην υιοθέτηση της ηλεκτροκίνησης, προετοιμαζόμενοι για την εποχή μετά τον κινητήρα εσωτερικής καύσης. Τώρα, ενισχύουμε και επεκτείνουμε αυτήν τη δέσμευση στη μεγαλύτερη αγορά του κόσμου για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα» δήλωσε ο πρόεδρος της Volvo Cars, Hakan Samuelsson.

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα το νέο Volvo XC40

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης