Με επιδόσεις και οδηγική αίσθηση εφάμιλλη ενός σπορ αυτοκινήτου, η νέα Cayenne GTS είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο εντυπωσιακά SUV αυτοκίνητα. H δεύτερη γενιά της κορυφαίας έκδοσης αναμένεται στις αγορές τον ερχόμενο Ιούλιο, με την τιμή στη Γερμανία να ξεκινά από 90.744 ευρώ.

Η GTS διαφοροποιείται αισθητικά από όλες τις άλλες εκδόσεις της Cayenne, έχοντας πιο επιθετική και δυναμική εμφάνιση. Ο προφυλακτήρας είναι της Turbo, με τα διακοσμητικά πλαίσια και επενδύσεις σε έντονα γυαλιστερό μαύρο χρώμα, τις επιβλητικές ποδιές, τους φαρδύτερους θόλους των τροχών καθώς και τη διπλή αεροτομή της οροφής να κάνουν τη διαφορά. Στο εσωτερικό, η κομψότητα και το σπορτίφ προφίλ κυριαρχούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ενεργητική ανάρτηση PASM είναι χαμηλότερη, με τον V8 κινητήρα να αποδίδει 420 ίππους και να συνδυάζεται με κιβώτιο Tip-tronic S 8 σχέσεων, με σύστημα Start/Stop. Επιταχύνεται στα 0-100 χλμ./ώρα σε 5.7 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 261 χλμ./ώρα και τη μέση κατανάλωση να είναι στα 10.7 λτ./100 χλμ..

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Δείτε εδώ τη νέα Porsche Cayenne GTS

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης